Reactie plaatsen

Reacties

Danielle Mul
13 dagen geleden

Beste meester Harrie,
Wij maken al jaren lang met veel plezier gebruik van Lijv. Alleen vinden wij de normering soms wat streng en hebben wij binnen het team de afspraak de 3 score niet te gebruiken. Is het mogelijk om deze 3 score weg te halen? Zodat nieuwe collega's niet in de war raken en de 3 score toch gaan gebruiken?
Ik hoor het graag van u!
Met vriendelijke groet,
Danielle Mul
OBS De Overhael

Martijn
10 maanden geleden

Beste Harrie, je site ziet er mooi uit zeg! Een vraagje over de doelkaarten van WIG. Bij welke versie van WIG horen die?

Alvast dank!

Martijn

Daniek Binnenmars
een jaar geleden

Hoi Harrie,
Mijn naam is Daniek Binnenmars, ik studeer op het Alfa college de opleiding onderwijsassistent. Ik ben door een excellentie programma rekenen uitgenodigd en hierbij heb ik spellen gemaakt. Ook echt laten ontwerpen en ben hier mee langs scholen geweest. Leerkrachten gaven aan dat de spellen super goed en professioneel in elkaar zaten en dat ik hier echt wat mee moest doen. Nu zag ik dat U ook veel zelfgemaakte leermiddelen maakt en verkoopt, nu vroeg ik me af hoe U deze spellen op de markt brengt? Hoe U dit aan het begin bij mensen hebt gebracht zodat het bekent werd en scholen het gingen kopen? Het lijkt mij namelijk super gaaf om dit zelf te kunnen doen.

Ik zie graag een reactie tegemoet op deze vragen.

Met vriendelijke groet,

Daniek Binnenmars