Home » REACTIES

Reactie plaatsen

Reacties

Rianne Geerligs
22 dagen geleden

Hallo,

Ik ben in afwachting van de strategiekaarten die ik besteld heb. Kunt u mij laten weten op welke termijn ik dit kan verwachten?
Bestelling #95

met vriendelijke groet,

Rianne Geerligs

Josephine de Leeuw
23 dagen geleden

Als ik de spelling categoriekaarten koop, krijg ik dan een bestand waar ik de plaatjes uit kan kopiƫren? En zijn het alle categorieƫn van spelling op maat?

Carin
een maand geleden

Hallo, eind vorig schooljaar heb ik al met veel plezier op je site rond gekeken. Er staat zoveel op waar ik wat mee wil doen of nog eens wil bekijken. Maar nu heb ik een vraag. Vorig schooljaar ben ik volgens mij op je site ook een invulformulier tegen gekomen waarop je de doelen zet en deze dan kunt afvinken. Als je dan dezelfde oefening nog een keer zag kon je hem weer afvinken, maar veranderede deze van kleur. Als het groen was werd dit doel beheerst. Klinkt jou dit bekend in de oren? Ik kan het nl niet meer vinden, dus hoop zeker dat het op je site staat/stond. ik hoor het graag van je. Groetjes Carin

Amber Mooy
3 maanden geleden

Hoe kan ik een wachtwoord krijgen voor het bekijken van uw spiekkaarten?

Gerline Bleijenberg
5 maanden geleden

Beste meester Harrie,

Even een vraag. De doelenposters voor rekenen, is dit van versie 4 of 5?

Marije Vellinga
7 maanden geleden

Beste meester Harrie,

Prachtige website maar voor vele materialen heb ik een wachtwoord nodig.
Hoe kom ik hier aan?
Ik kan dit ook via de webwinkel niet vinden.
Hartelijke groet,
Marije

m.berkelder
11 maanden geleden

Beste Harrie,
Wat een prachtige site met bruikbare informatie. Ik zou me graag willen aanmelden om toegang te krijgen tot het materiaal. Hoe is het mogelijk?
Mvg M. Berkelder

H. Koster
een jaar geleden

Dag Harrie,

Hartelijk dank voor de aanlevering van het groepsplan voor kleuters/kleuterplein. We voeren op dit moment de eerste gegevens in om een indruk op te doen van de bruikbaarheid in onze situatie/kleutergroepen. Wil jij even kijken naar het percentage voor woordenschat groep 1: het lijkt erop dat hier de 100% bij volledige beheersing overschreden wordt?
Met vriendelijke groet,
H. Koster
Willem Teellinckschool Achterberg

Esther van den Brink
een jaar geleden

Op welke termijn verwacht u de Huzzels voor groep 5/6 te kunnen aanbieden?

Nicole Hagenaars
een jaar geleden

Ik ben bezig met een onderzoek naar de voor en nadelen van spiekkaarten bij rekenen. Ik zou graag op korte termijn wat meer info willen over de door jou ontwikkelde kaarten ( om te zien of het commentaar van prof. dr Desoete ) ook van toepassing is op de kaarte die ik gebruik.